Työpaikkahieronta


Tarjoan yrityksille laadukasta klassista hierontaa ammattitaidolla

Minulla on usean vuoden kokemus toimistotyöntekijöiden hieronnasta. Minulle on tärkeää, että asiakas saa vaivaansa apua, olipa kyseessä esimerkiksi jännityspäänsärky tai tenniskyynärpää. Kokonaisvaltaisen hoidon tueksi annan asiakkaille kotihoito-ohjeita. Työni teen huolella ja kouluttaudun jatkuvasti lisää ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Yrityksenne puolesta tarvitsen ainoastaan hierontaan sopivan tilan, kaiken muun tarvittavan tuon mukanani. Voitte kutsua minut työpaikallenne, mikäli töitä riittää vähintään 3 tunniksi. Hieronta-ajat voivat olla 30−60 minuutin pituisia.

Hieronnan avulla on mahdollisuus luoda säästöjä muun muassa migreeni- ja jännityspäänsäryistä johtuvien poissaolojen vähetessä. Hieronta myös lisää työntekijöiden hyvinvointia, joka heijastelee suoraan työssä viihtyvyyteen ja sen kautta välillisesti työtehokkuuteen ja työn laatuun.

 

Olen käynyt hierojana muun muassa Helsingin Kuvataidekoululla. Alla hieronnasta saatu palaute:

Opettajan, toimistosihteerin, talonmiehen, siivoojan ja rehtorin työssä on ruuhkahuippuja, jotka rasittavat mieltä ja kehoa. Tilasimme Rentovirrasta kaikille henkilökunnan jäsenille tunnin hoidon syyslukukauden kiireitten keskelle. Suosituin oli kokovartalohieronta, mutta myös lymfaterapiaa kokeiltiin. Hieroja Hanne Nikkinen tuli koululle ja pystytti viihtyisän hoitotilan koulun alakerran suihkuhuoneeseen. Siellä tuoksui eteerinen rentouttava öljy ja valaistus oli kaunis. Hierontapöydältä oli vaikea nousta hoidon jälkeen. Tämä johtui hieronnan syvästi rentouttavasta vaikutuksesta. Teki mieli jäädä nukkumaan tyytyväisyyttään. Onneksi hieronnat olivat pääsääntöisesti perjantaisin, jolloin useilla oli opetusvapaa päivä. Lymfaterapiassa käyneet ylistivät hoidon vaikutuksia, vaikka nesteen poistuminen kehosta aiheutti ramppaamista WC-tiloissa. Hieronnan saaneet hoippuivat onnellisina ylös kellarikerroksen portaita, kiittivät saamistaan jatkohoitoneuvoista ja jo yhden hoidon jälkeen saatua tuntemusta vaivojen ja kolotusten paranemisesta. Joillekin hieronta oli ensimmäinen kokemus hieronnasta, mutta ei taatusti viimeinen. Keväällä moni tilasi omakustanteisen hoidon. Aiomme jatkaa henkilökunnan terveydestä huolehtimista tilaamalla taas tänä syksynä kaikille hoidon juuri silloin, kun tuntuu että työ ja kroppa ovat kovimmalla rasituksella. Rentoutumisen vaikutukset auttoivat selkeästi jaksamaan lukukauden lopun kiireet. Yhtään kielteistä palautetta ei tullut 20 hoidettavalta, pelkkää hyvää!
-Virve Kallio, rehtori, Helsingin kuvataidekoulu-