Asiakaspalaute


Asiakkailtani saamaa palautetta

 

Hanne Nikkisen ja Rentovirran tarjoamat hoidot ovat todella korkeatasoisia! Viime vuoden puolella kävin Hannella useamman kerran hieronnassa ja voin rehellisesti sanoa, että oli parasta hierontaa, jota olen koskaan aiemmin saanut! Tänä vuonna olen käynyt Rentovirrassa muutamassa lymfahieronnassa ja ne ovat olleet todella mahtavia. Näin borrelioosin jälkimainingeissa lymfahoidot ovat laittaneet kehoon kertyneet myrkyt liikkeelle oikein kunnolla ja vointi kohentuu koko ajan. Suosittelen kokeilemaan Rentovirran palveluja!
-Anna Kauppila-

 

Kävin Hannen luona hieronnassa kipeän yläselän takia. Olen käynyt useilla hierojilla ja kokenut ettei hieroja ole aina saanut hierottua aluetta, jota olisi ollut tarve. Hanne löysi hyvin ongelmakohdat ja osasi hieroa todella hyvin. Hän on paras hieroja kenellä olen käynyt:) Kiitos hieronnasta ja nähdään taas!
-Viivi Väänänen-

 

“Nautimme työntäyteisen koulutuspäivän päätteeksi Hanne Nikkisen ohjaamasta rentoutumishetkestä, mikä toimi loistavana palautuksena päivän aikana väsyneelle keholle ja mielelle. Suosittelen.”
-Tuomo Hertsi, Fysio7-

 

Opettajan, toimistosihteerin, talonmiehen, siivoojan ja rehtorin työssä on ruuhkahuippuja, jotka rasittavat mieltä ja kehoa. Tilasimme Rentovirrasta kaikille henkilökunnan jäsenille tunnin hoidon syyslukukauden kiireitten keskelle. Suosituin oli kokovartalohieronta, mutta myös lymfaterapiaa kokeiltiin. Hieroja Hanne Nikkinen tuli koululle ja pystytti viihtyisän hoitotilan koulun alakerran suihkuhuoneeseen. Siellä tuoksui eteerinen rentouttava öljy ja valaistus oli kaunis. Hierontapöydältä oli vaikea nousta hoidon jälkeen. Tämä johtui hieronnan syvästi rentouttavasta vaikutuksesta. Teki mieli jäädä nukkumaan tyytyväisyyttään. Onneksi hieronnat olivat pääsääntöisesti perjantaisin, jolloin useilla oli opetusvapaa päivä. Lymfaterapiassa käyneet ylistivät hoidon vaikutuksia, vaikka nesteen poistuminen kehosta aiheutti ramppaamista WC-tiloissa. Hieronnan saaneet hoippuivat onnellisina ylös kellarikerroksen portaita, kiittivät saamistaan jatkohoitoneuvoista ja jo yhden hoidon jälkeen saatua tuntemusta vaivojen ja kolotusten paranemisesta. Joillekin hieronta oli ensimmäinen kokemus hieronnasta, mutta ei taatusti viimeinen. Keväällä moni tilasi omakustanteisen hoidon. Aiomme jatkaa henkilökunnan terveydestä huolehtimista tilaamalla taas tänä syksynä kaikille hoidon juuri silloin, kun tuntuu että työ ja kroppa ovat kovimmalla rasituksella. Rentoutumisen vaikutukset auttoivat selkeästi jaksamaan lukukauden lopun kiireet. Yhtään kielteistä palautetta ei tullut 20 hoidettavalta, pelkkää hyvää!
-Virve Kallio, rehtori, Helsingin kuvataidekoulu-

 

Hi, Just a little about me first. My name is Nathan and i was suffering with immense pressure headaches caused by muscle spasms in the back of my neck travelling up into the top of my head on the right side. These headaches would cause me to pass out from pain. Whilst on holiday my friend took me to see Hanne.
Hanne proceeded to give me a full neck and shoulder massage with varying technique to loosen and relieve the tensions. She also gave me some lympha therapy which releases the tension and helps extreme relaxation and sleep. Whilst coming around after being in a complete blissful state of euphoric heaveness as its been so long since ive felt so relaxed and de-stressed, hanne banged on her drum giving a really nice and extra spiritual experience to the whole treatment.
In short, she did more good to me in one treatment than my 2 doctors, physiotherapist and osteopath and 3 injections put together. Since then i havent had any headaches of extreme sorts and regained the use in my shoulder. I would travel from the U.K for a weekend for this treatment again. Excellent stuff and thoroughly recommended by me 😀

 

Alla olevan linkin takaa löydät Kaktu Kuparisen kokemuksen rentoutusohjauksesta hevosen kanssa.
Kaktu Kuparisen blogikirjoitus

 

Yhtään tupakkaa en ole polttanut sen jälkeen kun lähdin luotasi. Yhtään mielitekoa polttaa ei ole ollut, tupakka tavallaan “unohtui” kokonaan. Edes muiden tupakointi ei laukaise mielitekoa. Vaikutus on samanlainen kuin silloin kun hypnoosissa; lopetin viideksi vuodeksi polttamisen. Joten suuret kiitokset avustasi tässä asiassa.
Nainen, Helsinki

 

Osallistuin Hannen regressiohoitoon kesällä 2011 ja koin hoitosession erittäin hyödylliseksi. Olin ennen hoitoa hieman epäileväinen tai peloissani. Minua mietitytti, mitä jos kohtaisin hoidon aikana jonkun niin raskaan tunteen, etten kykenisi sitä käsittelemään, että tunteet tulvisivat yli kestokykyni. Pelko oli kuitenkin turha.

Vaikka olo hoidossa oli aluksi “tyhmä” tai “outo”, kun jouduin kertomaan sisälläni kumpuavia asioita ja näkymiä, pystyin hoidon aikana kohtaamaan sisälleni unohtuneita tunteita ja tarpeita aidosti ja turvallisesti. Alitajunta toi esiin asioita, heikkoutta ja pelkoja, jotka olin haudannut sisälleni. Hoidon aikana kyyneleet virtasivat ja sain muita fyysisiä tuntemuksia. Hoidon jälkeen olo oli puhdas, vapautunut ja virkistynyt. Seuraavana yönä nukuin hyvin ja näin runsaasti mielenkiintoisia unia.
Olen kuullut, että jokaisen regressiohoitotapahtuma on yksilöllinen, joten tämä on yhden henkilön kokemus. Aion ehdottomasti käydä regressiohoidoissa jatkossakin.
Nainen, 29 vuotta, Helsinki