Rentoutta kraniosakraalihoidosta


 

Otin mukavan asennon hoitopöydällä ja viltti lämmitti mukavasti, tarvottuani lumimyräkässä Rentovirran tiloihin Lauttasaareen. Taustalla soi rauhoittava äänite, jonka rytmi tuntui vievän ajatukset lepotilaan. Hoidon aikana kosketus oli pehmeä ja hellä. Tuntui, että ensimmäistä kertaa koskaan keho ja mieli pääsi rentoutumaan niin syvälle, että nukahdin kesken hoidon. En ole koskaan nauttinut perushieronnasta tai muutenkaan otteista, jotka ovat liian vahvoja keholle.

Kraniosakraalihoidossa hellitään koko kehoa, vaikka hoitomuoto onkin samalla tehokas. Hanne havaitsi hoidossa, että toisella puolella tuntui olevan enemmän kireyttä lihaskalvoissa. Näin ollen useampi käynti voisi olla hyödyksi, jotta kalvot pääsisivät kunnolla vapautumaan. Hoidon jälkeen minulle tuli kova jano. Hanne kertoi, että hoidossa vapautuu verenkiertoon kuona-aineita, joita veden nauttiminen auttaa poistamaan.

Kraniosakraalijärjestelmä on aivokopan ja selkärangan muodostama toiminnallinen kokonaisuus, jonka tehtävänä on tuottaa, kierrättää ja uudelleen imeyttää aivo-selkäydinnestettä. Tämä hoitomuoto on kehitetty osteopatian pohjalta. Näin ollen sillä voi hoitaa fyysistä kehoa sekä hermoston kautta mieltä. Näin ollen ei yhtään yllätä, että kraniosakraalihoito auttaa stressitiloissa ja uniongelmissa. Suosittelen kraniosakraalihoitoa sekä kaltaisilleni voimankäyttöä vieroksuville ihmisille että henkilöille, jotka haluavat hoitaa kehoaan kokonaisvaltaisesti.

 

Terveisin,

Miina Aaltonen