Tervetuloa rumpumeditaatioon!


Maanantai 29.10.2018, klo 18.00 – 20.00.

Lauttasaarentie 37, Helsinki

Hinta 20 €
Pienryhmä, max. 6 osallistujaa

 

Rumpumeditaatio on suunnattu sinulle, joka kaipaat hiljentymishetkeä kiireen keskellä. Rummun ääni toimii välineenä saavuttaa rauhoittunut ja levollinen olotila, jossa omaan sisimpään on mahdollista saada yhteys.

Ilta sisältää alkukeskustelun, jossa käydään läpi osallistujien toiveita ja ajatuksia iltaa koskien. Keskustelussa nousseiden teemojen pohjalta siirrymme ensimmäiseen rumpumatkaan. Rumpumatka sisältää ohjattuja mielikuvia, shamaanirummutusta ja laulua. Ensimmäisen matkan jälkeen käymme keskustelua kokemuksista ja ajatuksista, mitä matkan aikana on noussut mieleen. Keskustelu myös ohjaa meidät toiseen rumpumatkaan. Se toimii samalla periaatteella kuin ensimmäinen. Toisen rumpumatkan jälkeen on vielä hetki aikaa mahdollista keskustella pintaan nouseista asioista. Illan jälkeen sinulla on levollinen olotila ja olet ehkä löytänyt ratkaisuja mieltä vaivanneihin asioihin.

Rummutusten teemat syntyvät mukanaolijoiden tarpeista, on se sitten lepoa, uusia voimavaroja, irtipäästämistä, anteeksiantoa tai jotain täysin muuta.

Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Sitovat ilmoittautumiset osoitteessa:
info@rentovirta.fi tai puh. 045 344 4296

Tervetuloa levähtämään!